سکوی علم | Sakooyeelm.ir

با گرایش همه امکانات به فضای مجازی و اینترنت درخواست های دانش آموزان و دبیران گرامی به وبسایت ها و وبلاگ ها برای دریافت نمونه سوالات و مقالات و سایرموارد درسی بیشتر شده است به همین بنا بنده و گروه درسی سکوی علم در راستای بهبود کیفیت درسی دانش آموزان ملت ایران مطالب علمی و درسی برای دبیرستانی های گرامی در این وبسایت ارایه خواهیم داد - باتشکر سهند امیری

سکوی علم از قسمت نظرات در زیر هر مطلب ایده خود را برایمان ارسال نمایید

این قالب توسط سکوی علم ساخته شده و کدنویسی اصلی آن توسط طرح برتر نوشته شده است و برای خرید آن با شماره 09300356270 درتماس باشید

مشاور سکوی علم

تولید شیر توت فرنگی به کمک گاوها !!

اگر به گاو ها توت فرنگی بدهیم شیر توت فرنگی میدهند

اگر به گاوها توت‌فرنگی بدهیم شیرتوت‌فرنگی تولید می‌کنند؟!


طعم و عطر شیر تمام پستانداران تحت تأثیر تغذیه آنهاست. در پژوهشی که در سال ۲۰۰۸ در دانشگاه کپنهاگ انجام شد، کپسول‌های حاوی مواد معطر مختلفی به مادران شیرده داده شد و مشخص شد ظرف تنها چند دقیقه این مواد معطر در شیر قابل ردیابی خواهند بود. به همین ترتیب دامدارها هم می‌دانند که علوفه مورد استفاده برای تغذیه دام‌های‌شان طعم و عطر شیر به دست آمده را تحت تأثیر قرار می‌دهد. مشهور است که پنیر فرانسوی گریه‌دوکونتی (Gruyère de Comté) و همین پنیر تبریز محبوب خود ما ایرانی‌ها، باید از شیر دام‌هایی تهیه شوند که رفته‌اند و در مرتع طبیعی چریده‌اند، چون شیر دام‌هایی که در طویله و با علوفه خشک تغذیه می‌شوند، خوشمزه نیست.
گرچه تغذیه گاوها با توت‌فرنگی ممکن است ول‌خرجی به نظر برسد، اما کشاورزان همیشه مقداری محصول نامرغوب و نامناسب برای بسته‌بندی‌های شیک دارند که قیمت پایین‌تر ولی عطر و طعم خوبی دارد. در پژوهشی که در سال ۲۰۰۷ در رابطه با زمینه‌های اقتصادی تغذیه دام از دورریز باغ‌های میوه انجام شد، مشخص شد که تغذیه دام با میوه‌های نامناسب برای فروش در بازار میوه، از نظر اقتصادی موجه است. متأسفانه اقتصاد‌دان‌هایی که این موضوع را بررسی کردند، موضوع طعم شیر گاوهای تغذیه شده با توت‌فرنگی را نادیده گرفتند. شاید دلیل این سهل‌انگاری این حقیقت بوده باشد که عطر میوه‌ها تأثیری طولانی‌مدت بر طعم شیر ندارد. در پژوهش سال ۲۰۰۸ دانشگاه کپنهاگ مشخص شد که عطر میوه‌ها (به جز مرکبات) تنها برای چند ساعت طعم شیر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.


قسمت جالب مطلب در ادامه مطلب ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
با این وجود چنین امکانی به شیوه‌ای دیگر مورد بررسی قرار گرفته و البته دسته‌آخر مشخص شده که نتیجه چندان دلچسبی ندارد. آزمایشگاه تحقیقات لبنی استرالیا در سال ۱۹۸۹ به قصد افزایش میزان چربی شیر دست به آزمایشی زد که نتیجه‌ای غیرقابل انتظار داشت. آنها به گاوها دانه آفتابگردان و جو دو سر می‌دادند، به این امید که شیر پرچرب تهیه کنند، اما در عمل متوجه شدند به جای چربی، شیر (و نیز گوشت) گاوها طعم و عطر تمشک گرفته است، زیرا جو دو سر باعث تحریک باکتری‌ها در معده گاوها می‌شد و باکتری‌ها روغن آفتابگردان را به ماده‌ای با نام گاما-دودک-سیس-۶انولاکتون تبدیل می‌کردند که باعث می‌شد شیر و گوشت گاوها بوی نه چندان خوش‌آیند تمشک (شبیه بوی شربت سرماخوردگی کودکان) بگیرد.

sakooyeelm.tk
ادامه مطلب / ارسال نظر

فورم ارسال نظر


نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.

مدیریت سکوی علم

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات